top of page

Aleksandra Harju

Graafinen suunnittelija,
taidealan asiantuntija & filosofian maisteri

Olen opiskellut graafista suunnittelua HEO:ssa 2013–2014, minkä jälkeen lähdin opiskelemaan Turun yliopistoon. Vuonna 2022 valmistuin filosofian maisteriksi pääaineenani taidehistoria. Samana vuonna tulin myös äidiksi sekä kuratoin ensimmäisen taidenäyttelyni Rauman taidemuseoon. Keväästä 2023 alkaen olen toiminut päätoimisena yrittäjänä.

Susanna Liikala

Graafinen suunnittelija,
kuvittaja & kuvataiteilija

Olen koulutettu kuvataiteilija (amk) ja kuvittamiseen erikoistunut graafinen suunnittelija. Lisäksi työskentelen Rauman taidemuseossa museovirkailijana ja päässyt työssäni osallistumaan laajasti näyttelyiden suunnitteluun ja tuotantoon. Tällä hetkellä olen vanhempainvapaalla sekä vakituisesta työstäni Rauman taidemuseolta että sivutoimisesta yrittäjyydestä.​

Meistä

Erikoistumisalaamme on kulttuuri- ja tapahtuma-alan visuaalinen suunnittelu, näyttelysuunnittelu ja painotuotteet. Omaamme graafisen suunnittelun lisäksi työkokemusta laajasti kulttuuri-, tapahtuma- ja taidealalta. Olemme työskennelleet erilaisissa tehtävissä näyttely- ja tapahtumatuotannon parissa niin museoalalla kuin erilaisten yhdistysten kautta.

 

Graafisessa suunnittelussa olemmekin erikoistuneet juuri kulttuuri- ja tapahtuma-alalle, jonka erityistarpeet ovat meille erityisen tuttuja. Kokemusta löytyy muun muassa erilaisten taidenäyttelyiden, tapahtumien ja festivaalien visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivuineen, markkinointimateriaaleineen ja painotuotteineen.

 

Toimimme Raumalla, mutta tarjoamme palveluita koko Suomessa.

Saima Visuals on syntynyt intohimosta luovaan, toimivaan ja kestävään graafiseen muotoiluun.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin helposti joko sähköpostitse info@saimavisuals.com

tai yhteydenottolomakkeemme kautta:

Jäämme odottamaan yhteydenottoasi!

bottom of page