top of page
MEISTÄ

Saima Visuals on syntynyt intohimosta luovaan, visuaalisesti kauniiseen ja toimivaan viestintään. Erikoistumisalaamme on kulttuuri- ja tapahtuma-alan visuaalinen suunnittelu, näyttelysuunnittelu ja painotuotteet. 

Omaamme graafisen suunnittelun lisäksi työkokemusta laajasti kulttuuri-, tapahtuma- ja taidealalta. Olemme työskennelleet erilaisissa tehtävissä näyttely- ja tapahtumatuotannon parissa niin museoalalla kuin erilaisten yhdistysten kautta.

 

Graafisessa suunnittelussa olemmekin erikoistuneet juuri kulttuuri- ja tapahtuma-alalle, jonka erityistarpeet ovat erityisen tuttuja. Kokemusta löytyy muun muassa erilaisten taidenäyttelyiden, tapahtumien ja festivaalien visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivuineen, markkinointimateriaaleineen ja painotuotteineen.

 

Suhtaudumme jokaiseen projektiin yhteistyönä. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän tavoitteitaan, näkemyksiään ja yleisöään. Näin voimme luoda ratkaisuja, jotka resonoivat heidän kohdemarkkinoihinsa.

 

Toimipisteemme sijaitsee Raumalla, mutta tarjoamme palveluita koko Suomessa.

kukat2407.png

Aleksandra Harju

Graafinen suunnittelija,

taiteen tutkija ja filosofian maisteri

Olen opiskellut graafista suunnittelua HEO:ssa 2013–2014, jonka jälkeen siirryin yliopistomaailmaan. Vuonna 2022 valmistuin Turun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenani taidehistoria.

 

Työhistoriani koostuu erilaisista tapahtumatuotannon projekteista, museoalan tehtävistä, graafisesta suunnittelusta sekä huonekaluverhoilusta.

Susanna Liikala

Graafinen suunnittelija

ja kuvataiteilija

Olen koulutettu kuvataiteilija (amk) ja erikoistunut kuvittamiseen. Lisäksi työskentelen Rauman taidemuseossa museovirkailijana ja päässyt työssäni osallistumaan laajasti näyttelyiden suunnittelu- ja rakennusprosesseihin. 

Vietän tällä hetkellä äitiyslomaa sekä vakitöistäni Rauman taidemuseolta että sivutoimisesta yrittäjyydestä.

OTA YHTEYTTÄ
Kiitos viestistäsi!
bottom of page