top of page

Toimitusehdot

Täältä löydät hyödyllistä tietoa mm. tilauksesta, toimituksesta ja palautuksista. Voit halutessasi rekisteröityä verkkokauppaamme,  mutta tilauksen voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröityneenä saat käyttöösi omat asiakassivut, joiden kautta voit tarkastella omia tietojasi ja aiempia tilauksiasi. Lisäksi saat käyttöösi toivelistan, jonne voit helposti tallentaa suosikkituotteesi.

Maksutavat

1. Wix Payments

Verkkokauppamme toimiii Wix-alustalla, jonka kautta voit maksaa turvallisesti kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (MasterCard, Visa, Amex ym.) sekä Apple pay:n ja Google pay:n kautta. Valitessasi maksutavaksi Wix Payments hyväksyt maksunvälittäjän ehdot, jotka löytyvät täältä.  Apple pay:n ja Google pay:n maksunvälittäjänä toimii Stripe, jonka ehdot löytyvät täältä.

2. Klarna Checkout

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt (korttimaksu, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu), Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (osamaksu). Klarnan maksujärjestelmä tekee asiakkaan tunnistamisen ja tästä johtuen paketin noutopisteen tulee olla pääsääntöisesti noin 10 km säteellä tilauksella olevasta toimitusosoitteesta.

Tilausten käsittely ja toimitus

Verkkokauppatilausten toimitusaika on tavallisesti n. 2-4 arkipäivää. Pyrimme käsittelemään ja lähettämään kaikki tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Postin toimitusaika on n. 1-3 arkipäivää.

Toimitamme tilaukset kirjeenä, kirjepostin mukana kulkevana pikkupakettina tai postipakettina. Postipaketit toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, josta ne ovat noudettavissa 7 päivän ajan ennen kuin ne palautuvat lähettäjälle. Toimitustapa ja -kulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan.

 

Kirjeet toimitetaan asiakkaan postilaatikkoon ilman seurantakoodia, mutta sekä pikkupaketista että postipaketista saat Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata lähetyksen kulkua netissä tai OmaPosti-sovelluksella.

 

Pidätämme oikeuden käsittely- ja toimitusaikojen muutoksiin ruuhka- ja kampanja-aikoina.

Toimituskulut

Kirje: 2,50 €

Postin pikkupaketti: 4,50 €

Postipaketti: 6,50 €

Yli 60 € tilaukset ilman toimituskuluja Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Hinnat koskevat toimituksia kuluttaja-asiakkaille Suomessa.

Palautusoikeus

Kaikilla verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta, poislukien tarjous-ja poistotuotteet sekä asiakkaan tilauksesta valmistettavat tai kustomoidut tuotteet. Tarkastathan siis tuotteet mahdollisimman pian niiden vastaanottamisesta.

 

Jos tuotteessa ilmenee virhe tai vika, ilmoitathan sen meille mahdollisimman pian osoitteeseen info@saimavisuals.com. Viallinen tuote pyritään korvaamaan vastaavalla tuotteella. Mikäli se ei jostain syystä ole mahdollista, sovitaan hyvityksestä erikseen.

 

Jos haluat palauttaa tuotteita tilauksestasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@saimavisuals.com. Saat sähköpostitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen. Palautuksen toimituskuluista vastaa asiakas. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, ja ne tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Emme vastaanota palautuksia, jotka on tehty yli 14 vuorokautta lähetyksen vastaanottamisesta.

Käsittelemme palautukset kahden viikon sisällä, jonka jälkeen palautamme maksun käyttämällä samaa maksutapaa, jota olet käyttänyt tehdessäsi tilauksen. Palautuksen yhteydessä hyvitetään vain itse tuotteet, ei tilauksen toimituskuluja. Jos osa tilauksesta palautetaan ja palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, vähennämme toimituskulun palautettavasta summasta. 

 

Toimitetun tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin toimitetut lähetykset ovat noudettavissa 7 päivän ajan ennen kuin ne palautuvat lähettäjälle. Veloitamme noutamattomasta lähetyksestä 10,00 €:n käsittelykulun, joka kattaa postimaksut ja lähetyksen käsittelyn.

Päivitetty 20.3.2024

bottom of page